Email: [email protected]

Tel: 019-223838

Fri frakt belysning i Sverige över 1000kr

 

Eichholtz

En passionerad antik samlare, Theo Eichholtz letar alltid efter unika bitar. Han rusar runt på antika marknader och butiker över hela världen. Under en resa till Asien på 1990-talet blev han så upptagen av kinesiska kolonimöbler att han började importera dem. Detta markerade början på Eichholtz.
Under åren har Eichholtz vuxit till en av världens mest kända och ansedda grossister inom lyxdesignmöbler, belysning och tillbehör. Många av Eichholtz avancerade inredningsdetaljer är moderna tolkningar av lockande antikviteter.
Idag är varumärket en symbol för en lyxig livsstil. Eichholtz strävar efter att kontinuerligt inspirera inredningsindustrin med en omfattande samling som innehåller en mängd olika ikoniska stilar.
Eichholtz har den samlade erfarenheten av över 150 skickliga medarbetare, ett lager på 35 000 m² och ett Grand Showroom på 4 000 m².
För att möta den snabbt ökande efterfrågan utomlands och för att dagligen stödja den snabbväxande gruppen av återförsäljare finns Eichholtz kollektion nu tillgänglig i USA och Kanada. Tack vare vårt nya lager i USA, vårt snabba leveransprogram och lagerhållning kan vi säkerställa att våra kunder i USA och Kanada får samma tillförlitliga service som våra europeiska kunder gör.
LampLagret har samarbetat under många år med Holländska Eichholtz. Eichholtz är ett Europas ledande varumärke inom exklusiv inredning såsom möbler, detaljer och belysning. låt dig inspireras av ett sortiment i tidlös klassisk design och sofistikerad lyx.
Tips!
Önskar du hjälp att inreda med Eichholtz produkter så kan LampLagret och Eichholtz tillsammans hjälpa dig med detta. VR lösningar finns att tillgå, beroende på inredningens storlek varierar kostnaden för denna inredningshjälp.
Vid intresse kontakta oss på [email protected]

Produkten har blivit tillagd i varukorgen