Email: [email protected]

Tel: 019-223838

Fri frakt belysning i Sverige över 1000kr

 

 

Har du funderingar? Maila oss nedan så återkommer vi så snart vi kan. Det går även bra att ringa till butiken. Telefonnummer finner du nedan. 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Belysnings rådgivning

Önskar du hjälp med val av armatur, stil eller placering? Kanske funderar du på hur du skall belysa ditt kök eller vardagsrum? Vi på LampLagret kan hjälpa dig med det. Vill du så har vi en online tjänst du kan använda. Vi går igenom tillsammans med dig om dina önskemål. Du skickar bilder och information till oss och vi diskuterar igenom den hjälp du behöver, vilken stil du har idag eller söker. Därefter mailar vi tillbaks ett förslag på belysning som vi tror kan passa dig. 

Därefter har du tillgång till 15% rabatt på hela vårt belysnings sortiment under två månader. Skulle du handla för mer än 20.000kr (efter rabatt) bjuder vi även på kostnaden för rådgivningen på 995 kr.

Obs!

(Erbjudandet gäller färdigproducerade bostäder. Önskar du hjälp med ritningar/byggplanering kontakta oss på info@lamplagret.se för offert.)  

Kontakta oss nedan eller via telefon. 

Priser:

Ljussättning upp till 3 rum – 2495 kr

Vi gör ett hembesök och ger dig tips och idéer på placering och förslag på armaturer.

Vid ljussättning av fler än 3 rum ger vi prisförslag via offert.

Ljussättning online - 995 kr

En av våra medarbetare kontaktar dig via telefon och mail och ger ett förslag på belysning som passar för just ditt hem.

Nybyggnation/Renovering

Kontakta oss för offert så hjälper vi till att få rätt ljus på rätt plats, redan innan bygget börjat.

Vi erbjuder ljussättning i Örebro med omnejd. Eventuella resekostnader tillkommer om uppdragen sker utanför dessa områden.


LampLagret i Marieberg AB
Bolagsvägen 7
70236 Örebro
Tel: 019-223838
E-post: Info@lamplagret.se
Organisationsnummer: 556501-5863


Produkten har blivit tillagd i varukorgen